Капитанът на националния отбор Нидерландия Върджил ван Дайк отвърна на критиките

...
Капитанът на националния отбор Нидерландия Върджил ван Дайк отвърна на критиките
Коментари Харесай

Ван Дайк за Ван Бастен: Той никога не казва нещо позитивно

Капитанът на националния тим Нидерландия Върджил ван Дайк отвърна на рецензиите от легендата Марко ван Бастен.

„ Не мисля, че той в миналото е положителен, тъй че какво мога да направя “, съобщи Ван Дайк, представен от организация ДПА.

„ Отивахме напред прекомерно бързо. Но би трябвало и да се пазиме “, сподели Ван Бастен пред телевизия NOS. „ Това е нещо, което не ни оказва помощ. Мисля, че Върджил би трябвало да има водеща роля в това отношение. Той приказва доста, само че не споделя нищо “, добави още някогашният нидерландски национал след равенството против Еквадор 1:1 в петък на Световното състезание по футбол.

„ Кой е най-хубавият състезател в тима? Това е Върджил. Когато видиш какво прави той при притежанието на топката...Просто я подава на футболиста до него. Той би трябвало да дефинира скоростта, а играта е доста мудна “, продължи Марко ван Бастен.

„ Лесно е да се вършат разбори по малкия екран. Не желая да споделям, че съм изиграл приказен мач, никога, само че нещата, които споделя за мен, че съм се провалил като капитан… Аз постоянно съм в челото, повеждам тима по допустимо най-хубавия метод “, разяснява в отговор Върджил ван Дайк.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР